Bob alpin

Ne pregatim sa lasam vedeta parcului va fi bobul alpin care se va derula pe 1400 de metri, cu un sistem de role pe sine, fiind ca tehnologie al doilea din lume. Capacitatea unui bob este de un adult si un copil sau doi adulti. Traseul bobului cuprinde numeroase curbe si diferente de nivel, aducand senzatii cu adevarat extreme pentru cei ce-l vor incerca. Fiecare bob are un sistem de franare pe care participantii il pot utiliza, iar intoarcerea se va face cu ajutorul teleschiului.

Distractie garantata indiferent de varsta! Garantat!

Galerie foto

"Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România."

"Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web."

"Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării."