Paintball

Distractia nu se termina niciodata la Fun Park Cluj. Hai la paintball cu prietenii sau cu colegii de serviciu. Avem pentru voi teren special destinat pentru practicarea paintball-ului, cat si echipamente necesare practicarii acestei activitati. Echipamentul necesar practicarii paintball-ului consta in: casca de protectie, combinezon impermeabil de protectie, marker (pusca de paintball) si loader (incarcatorul pustii de paintball).

Paintball este un sport extrem la care jucătorii participă individual sau în echipă.

Scopul jocului este eliminarea adversarilor prin marcarea lor cu capsule-proiectil din gelatină, umplute cu un amestec colorat pe bază de apă (denumite paintballs, bile cu vopsea). Aceste proiectile sunt propulsate cu ajutorul unor arme cu aer comprimat, denumite marcatoare sau arme de paintball. Marcatoarele funcționează, la rândul lor, cu butelii de dimensiuni reduse umplute cu aer comprimat, dioxid de carbon (CO2) sau azot sub presiune. La impactul cu un obiect, bila proiectată se sparge iar conținutul se împrăștie și marchează cu vopsea locul atins respectiv.

Jocul este practicat și la nivel de sport profesionist. :D Acest lucru implică competiții naționale și internaționale, echipe profesioniste, ligi etc. Paintballul este folosit și de către forțele de ordine si chiar si în armată în scopuri de antrenament.

Vă asteptam la un meci pe cinste la Fun Park Cluj.

Galerie foto

"Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România."

"Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web."

"Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării."