Parc de joaca pentru copii

Cei mici vor avea spatiul lor special amenajat unde se vor putea juca in voie si cel mai important, in siguranta. Parcul de joaca pentru copii este format din trei fortarete, fiecare cu diferite module special concepute pentru a dezvolta abilitatile copiilor cu varste intre 3 si 14 ani.

Distractia este la ea acasa la Fun Park Cluj si cei mici se pot juca in voie intr-un spatiu special amenajat in aer liber. Adu-ti juniorul la miscare in aer liber!

Galerie foto

"Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România."

"Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web."

"Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării."