Perete de escalada artificial

Vrei sa ajungi mereu in varf? Acum ai ocazia!

La Fun Park Cluj avem un super panou de catarat cu mai multe trasee de dificultate. Este un mod perfect de testare a rezistentei, a echilibrului dar si a fortei celor ce il incerca. Avem echipament complet pentru oricare dintre traseele de pe peretele de escalada.

Dispunem de coarda de alpinism; hamul de catarare; casca de protectie; carabiniere ai bucle expres dar si de dispozitiv de rapel si filare.

Ce zici? Ne vedem la catarat pe Dealul din Feleac?

Galerie foto

"Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România."

"Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web."

"Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării."