Rotondo

Cu siguranta activitatea preferata de cei mici. Rotondo este un carusel circular pentru copii care poate fi folosit atat iarna, cat si vara folosind colaci pneumatici special conceputi pentru aceasta activitate. Acesta este compus dintr-o baza centrala rotativa pe care se monteaza suportii pentru colaci. Copiii vor putea invarti usor si in conditii de sigurata maxima.

E ideal pentru cei mici. Se pot da copii incepand chiar de la 1 an. It is awesome!

Galerie foto

"Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România."

"Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web."

"Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării."