Tiroliana

Marea nebunie de la Fun Park Cluj este tiroliana noastra!

Lungimea traseului de tiroliana este 100m. Pentru evitarea posibilelor accidente, traseul de tiroliana este imprejmuit cu plasa de protectie. Tirolaiana este o activitate cel mai des folosita pentru distractie sau pentru programele de teambuilding.

Toate cablurile de tiroliana au un grad de curbare mai mare sau mai mic, de aceea o tensionare potrivita a cablului are rol in propulsarea mai rapida sau mai lenta a scripetelui.

Hai si tu si distreaza-te pe tiroliana a Fun Park Cluj si vezi daca ai curaj sa vezi ora?ul cu capu-n jos?!

Galerie foto

"Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România."

"Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web."

"Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării."