Tubing

Concept nou in Romania

Tubing-ul este una dintre activitatile prefertele celor ce vin la distractie la Fun Park Cluj! Acesta este format din covoare artificiale pe care clientii, cu ajutorul unor colaci pneumatici special conceputi, aluneca spre baza instalatiei. Traseul de tubbing are o lungimea de 100m si latimea de 2m. Traseul este compus din urmatoarele elemente: 3 sectiuni de viraj cu o lungime totala de 36m, 4 sectiuni drepte cu lungimea totala de 64m, saltele laterale de protectie pentru sectiunile drepte, rampa de lansare, saltele de drenaj (140mp), 3 kituri de franare, o banda de intoarcere (81m) si 20 de colaci pneumatici.
Pe timp de iarna colacii sunt folositi pe zapada iar traseul nu sufera modificari.

Distractia dureaza asadar 365 de zile pe an.

Galerie foto

"Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România."

"Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web."

"Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării."