Zorbing

Zorbing-ul este una dintre cele mai cool activitati din Fun Park Cluj. Zorbing este de fapt rostogolirea unei persoane aflata intr-o sfera transparenta cu diametrul de 2.5m pe un teren in panta. In park avem plasa de protectie pentru mentinerea mingii de zorbing pe un traseu predefinit. La sfarsitul traseului de zorbing exista un sistem de oprire care este compus din 2 stalpi intre care se desfasoara 30m de plasa cu rezistenta ridicata.

Senzatiile cele mai tari sunt oferite in cadrul parcului de aceste bile buclucase. Enjoy!

Galerie foto

"Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România."

"Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web."

"Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării."