Fun Park Cluj va asteapta

Miscare, adrenalina si distractie! Unde? La doar 12 km de Cluj

Deschis anul trecut, din dorinta de a aduce clujenii mai des in mijlocul naturii, Fun Park Cluj este locul ideal pentru un tur de forta si distractie la doar 12 kilometri de oras.

Situat pe Strata Televiziunii fara numar, chiar langa partia de schi si snowboard, Fun Park Cluj dispune de nenumarate activitati care va vor lasa urme placute la nivel senzorial.

Activitatile parcului sunt diverse si extrem de fun. Tiroliana te va pune sa îti infrunti frica de inaltime si viteza. Tirul cu acrul iti va testa precizia si directia.
Bila buclucasa de zorbing te va invarti si te va rostogoli pana la finalul traseului special amenajat. Exista multe alte activitati in acest loc minunat pe care va asteptam sa le descoperiti alaturi de prieteni, colegi de clasa, parinti sau chiar alaturi de copii. Da ati citit corect, la Fun Park Cluj exista un spatiu de joaca special amenajat pentru cei mici.

De asemenea copii au acces pe rotondo si la panoul de catarat indiferent de varsta - acestia fiind monitorizati in permanenta de un insturctor autorizat.

Nu mai sta pe ganduri si hai la Fun Park pentru miscare si adrenalina in aer liber.

"Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România."

"Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web."

"Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării."