A venit iarna & a inceput distractia!

Deschidem portile celui mai mare spațiu de agrement din oras. Partia Feleacu se deschide pentru iubitorii de schi și snowboard. Odată cu venirea temperaturilor scăzute, administratorii au amenajat pârtia astfel încât toți clujenii să se bucure de condiții optime pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Pârtia va fi deschisă sâmbătă, 22 decembire cu orar normal, urmând ca duminică, în Ajunul Crăciunului pârtia să fie deschisă până la ora 16 (cu posibilitate de prelungire a programului).

Luni în data de 25, prima zi de Crăciun, pârtia va fi închisă, iar între 26 și 29 pârtia va avea program special.

Ne vedem pe pârtie! :D

Clujenii care vor să se dea cu sania au o alternativă viabilă în cadrul Fun Park-ului, unde există un traseu de tubing. Tot în Fun Park Cluj, doritorii se pot da în zorbing.

Nici cei mici nu au fost uitați: acestia se pot distra în rotondo sau se pot juca în spațiul special amenajat din cadrul parcului de distracții.

"Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România."

"Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web."

"Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării."