Evenimente

Feleacu Winter Games - Primul concurs cu sanii de carton la Cluj

Postat la data de 9 Ianuarie 2017, 13:43

Prima editie ”Feleacu Winter Games” va avea loc sambata, 14 ianuarie 2017, pe Partia Feleacu. Concurs Sanii din Carton, concurs freestyle de ski si snowboard, party pe partie & more.

Castiga un weekend "ALL-INCLUSIVE" la Partia Feleacu

Postat la data de 20 Decembrie 2016, 13:06

Partia Teleschi Feleacu va invita la un concurs de zile mari. Puteti castiga un weekend „all-inclusive” pentru DOUA persoane, in perioada 6-8 ianuarie 2017.

City Preview 1st edition

Postat la data de 26 Iulie 2016, 13:49
City Preview 1st edition was magical. Thank you all for a great party and an awesome sunrise together.

Feleacu Summer Games Editia 1

Postat la data de 26 Iulie 2016, 13:17
A fost o zi pe cinste, unde ne-am distrat, am concurat super fair play și cei mai buni au câștigat premiile puse în joc. Cel mai important este că am fost împreună în aer liber și am dansat până târziu în noapte.

Olimpiada Feleacu Summer Games

Postat la data de 16 Iunie 2016, 15:42
Ne bucurăm să dăm startul unui nou eveniment ce vă va scoate din casă, provocându-vă la o competiţia ce vă va lăsa cu zâmbetul pe buze: BeerPong, BeerBob, Halbere, Stafeta Olimpica, Butoiul Zburator si altele.

Feleacu Winter Games

Postat la data de 25 Ianuarie 2016, 13:31

Sâmbătă, 6 februarie 2016, de la ora 10:00, dăm drumul la prima ediție Feleacu Winter Games, eveniment sportiv de iarnă din zona orașului Cluj-Napoca ce combină distracția cu performanța și care se adresează tuturor.

Evenimentul promovează sporturi și activități de iarnă printr-o serie de competiții, concursuri și binențeles un party de închidere.

Feleacu Winter Games constă într-o zi de relaxare, voie bună, distracție, premii, ce va scoate publicul din rutina urbană și îl va aduce pe pârtia Feleac fie ca participant, fie ca suporter, fie ca spectator.

vezi mai multe detalii

Tabara de ski la Mallnitz

Postat la data de 26 Noiembrie 2014, 16:37

Tarif pentru Copii - 419 euro / Tarif Early Booking – 369 Euro

Tariful contine:
 • 5 nopti cazare cu 3 mese pe zi in sistem Lunch Pack:
  • - mic dejun bufet suedez.
  • - pranz la pachet pe ghetar (pachetul de pranz este alcatuit din sandwisuri pregatite de catre participanti din bufetul de mic dejun la care se mai adauga un fruct, ceva dulce si o apa plata de 0.5l).
  • - cina consta in supa, fel principal si desert.
 • 4 zile skipass pe Molltaler Gletscher
 • 4 zile cursuri de ski cu monitor dupa urmatorul program zilnic:
  • - 10 - 12 - lectii ski
  • - 12 - 13 - pauza de pranz
  • - 13 - 15 - lectii ski.

Copiii cu vârsta de pana la 6 ani vor beneficia de o reducere la skipass, cu conditia ca acestia sa fie insoțiți de către un parinte pe pârtie (care schiază), astfel încât tariful scade la 339 Euro / Tarif Early Booking – 289 Euro

Copiii trebuie sa fie insotiti pe toata durata taberei de cel putin un parinte sau tutore legal.

Tarif pentru Adultii insotitori - 239 Euro / Tarif Early Booking – 189 Euro

Tariful contine:
 • 5 nopti cazare cu 3 mese pe zi in sistem Lunch Pack:
  • - mic dejun bufet suedez.
  • - pranz la pachet pe ghetar (pachetul de pranz este alcatuit din sandwisuri pregatite de catre participanti din bufetul de mic dejun la care se mai adauga un fruct, ceva dulce si o apa plata de 0.5l).
  • - cina consta in supa, fel principal si desert.

INFO: Skipass-ul pentru 4 zile costa 155 Euro iar pentru card se retine o garantie de 5 euro.

De tarifele Early Booking mai sus prezentate vor beneficia toti cei care se vor inscrie pana la data de 20.01.2015.

Atât transportul Cluj-Napoca - Mallnitz cât și transportul Mallnitz (stațiune) – Molltaler Gletcher (pârtii ski), NU sunt incluse in tarifele prezentate mai sus.

"Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România."

"Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web."

"Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării."