Galerii foto/video

Fun Park Cluj va asteapta

Postat la data de 28 Iulie 2017, 11:04

Situat pe Strata Televiziunii fara numar, chiar langa partia de schi si snowboard, Fun Park Cluj dispune de nenumarate activitati care va vor lasa urme placute la nivel senzorial.

City Preview 1st edition

Postat la data de 26 Iulie 2016, 13:49
City Preview 1st edition was magical. Thank you all for a great party and an awesome sunrise together.

Feleacu Summer Games Editia 1

Postat la data de 26 Iulie 2016, 13:17
A fost o zi pe cinste, unde ne-am distrat, am concurat super fair play și cei mai buni au câștigat premiile puse în joc. Cel mai important este că am fost împreună în aer liber și am dansat până târziu în noapte.

Distractie la Fun Park Cluj

Postat la data de 3 Iunie 2016, 14:34

Galerie foto - Zile insorite de weekend

Postat la data de 26 Ianuarie 2016, 10:14

In weekend ne-am distrat si ne-am bucurat de soare printre toate activitatile care au fost deja deschise in Fun Park Cluj.

Galerie foto - Primele activitati

Postat la data de 18 Ianuarie 2016, 11:43

Primele poze cu primele activitati pe care copiii le-au gasit distractive si ne-au oferit un weekend colorat, chiar daca ninsoarea uneori nu ne oferea vizibilitate aproape deloc.

"Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România."

"Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web."

"Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării."